Vance Kitira stearinlys

Vance Kitira stearinlys
Produktkode: Stearinlys, sort
Vægt: 750.00g
Størrelse (L x B x H): 0.00 x 8.00 x 15.00
Tilgængelighed: På lager
Pris: 75,00kr
Ex moms: 60,00kr

Vance Kitira blev stiftet i 1993 af den Thailandske skovhugger Vance Kitira og kunne i 2013 fejre 20-års jubilæum. 20 succesfulde år i branchen. Siden 1993 har Vance Kitira udviklet sig til et stort og meget velrespekteret mærke i USA, Canada, Australien og England. Gennem samarbejdet med Lübech Living er målet at gøre Vance Kitira lige så anerkendt i resten af Europa.

Succesen bag Vance Kitira bygger på Vance's egen kærlighed til naturen og interesse i at give den lige så meget tilbage, som den giver menneskeheden, via beskyttelse og bevarelse heraf. En kærlighed som også formår at udvikle 'ecofriendly' produkter, der ikke er lig høj pris. Tværtimod. Derudover sættes menneskers heldbred i højeste kurs, hvorfor kun de bedste og allergivenlige råvarer benyttes.

Pga. den rene og fødevaregodkendte paraffin samt vægerne af 100% bomuld anvendes Timber Candles i høj grad af astmatikere og allergikere uden problemer. Lysene er et langt renere produkt end de lys, som vanligt findes i butikkerne. 

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: Dårlig            God

Indtast koden i nedenstående boks:DO Design     -     7000 Fredericia     -     +45 2186 8675     -     dina@dodesign.dk